Kategoriat
Rekrytointipalvelut

Rekrytointivalmennus

Palaa edelliselle sivulle

Tule mukaan kehittämään yritystäsi ja omaa osaamistasi mukavassa porukassa, loistavien valmentajien tuella!

Kokoamme pientä, 3-5 yrityksen ryhmää, 1-2 henkilöä per yritys. Mukaan pääsee koko valmennukseen edullisella osallistumismaksulla 350 € (sisältää myös yrityskohtaisen 0,5 päivää).

Periaatteena on kokoontua 4 x puoli päivää ryhmällä, jonka lisäksi yritys saa puoli päivää yrityskohtaista valmennusta – aiheen ja asiantuntijan saa valita.

Valmennuksen ajankohdat ja teemat:

14.9. Jaana Tolkki / Karelia amk: Onnistunut rekrytointi ja perehdytys, henkilöstön pysyvyys

29.9. Jaana Tolkki / Karelia amk: Johtaminen: työhyvinvointi, vastuullisuus, lähijohtaminen, tiimit

13.10 Arttu Käyhkö / Rookie Communications: rekrytointimarkkinointi, työnantajamielikuva, yrityksen sisäinen ja ulkoinen viestintä, nettisivut, some

(Tarkentuu vielä osallistujien toiveen ja tarpeen mukaan)

1.11. Arttu jatkaa

Aloitellaan klo 8.30 aamukahveilla ja pienellä aamupalalla Break Sokos Hotel Bomballa ja valmennukset päättyy klo 11.30-12. Jos et pääse jollekin kerralle paikalle, Teams onnistuu tai saat nauhoitteen. Innostuisitko mukaan? Tosi hyvät asiantuntijat ja keskustelevaa, käytännönläheistä juttua. Räätälöidään niin, että mukana olevat henkilöt/yritykset tästä hyötyy.

2-3 yritystä on jo mukana ja 1-2 sopii vielä. Ihan huippu porukka ja valmennus oli viimeksi ja osallistujat erittäin tyytyväisiä – suosittelen lämpimästi!

Ilmoittautumiset: outi.merilainen@pikes.fi tai 046-922 4271/Outi. Ilmoittauduthan mahdollisimman pian, niin Jaanalle jää aikaa räätälöidä valmennus ryhmälle sopivaksi!

Ystävällisin terveisin,

Outi Meriläinen
yritysasiantuntija
Taidolla töihin 2020-2022
Pielisen Karjalan Kehittämiskeskus Oy PIKES

Kaikki artikkelit