Kategoriat
Rekrytointipalvelut Yleinen

Rekrytointi on päättynyt

Kestävää kalastusta puhtaissa vesissä

Yrityksemme Pielisen Kalajaloste Oy on suomalaisesta kalasta täyssäilykkeitä valmistava perheyritys. Toimintaamme ajaa rakkaus puhtaaseen luontoon ja kalastukseen. Pielisen Kalajaloste työllistää 20 henkilöä ja tuottaa jopa yli 30 000 purkkia säilykekalaa päivässä. Koko tuotantoprosessi hoidetaan yhdessä tuotantohallissa. Kesällä 2019 meillä otettiin käyttöön tehtaan uusi laajennusosa ja linjasto, joka mahdollistaa nykyisen tuotantokapasiteetin. Yrityksemme tavoitteena on korvata tonnikala suomalaisten arkiruokailussa eettisellä ja ekologisella kotimaisella kalalla – säilykkeenä, helposti ja ilman lisäaineita.

Tule mukaan tuotannon tiimiimme!

Haemme kahta (2) ELINTARVIKETYÖNTEKIJÄÄ

Tarjoamme kokoaikaisen, ympärivuotisen työpaikan. Työaikamme tuotannossa on arkisin klo 7 – 15.30. Työssä tarvitset hygieniapassin, huolellisuutta ja nopeuttakin. Arvostamme kokemusta elintarvikealalta tai muusta tuotannollisesta työstä, mutta se ei ole välttämätöntä. Perehdytämme sinut huolellisesti työtehtäviin. Toivomme, että sinulla on oman auton käyttömahdollisuus työmatkoja varten ja pääsisit aloittamaan työt lokakuun aikana.

Rekrytointi on päättynyt, kiitämme kiinnostuksesta!

PielisenKala-logo

Tutustu meihin: https://pielisenkala.fi/

https://www.facebook.com/pielisenkala

Outi Meriläinen

Yritys­asiantuntija

puh. 046 922 4271

Whatsapp

Kaikki artikkelit