Kategoriat
Matkailu PIKES-uutiset Yleinen

Palvelut matkailuyrityksille

PIKESin tarjoamat palvelut matkailuyrityksille

Matkailuyritys tarvitsee ympärilleen tukiverkon alati muuttuvassa toimintaympäristössä. Monet painivat samojen haasteiden kanssa, joten yhteistyöllä ja tiedon vaihdolla toisten kanssa on helpompi toimia matkailukentällä. Me PIKESissä olemme matkailuyrityksiä varten.

Tukea digitaaliseen markkinointiin, palvelusi esiin oikeissa digikanavissa

Matkailutoimialalla on käytössä valtava määrä digikanavia, joissa ei onneksi kaikessa tarvitse olla mukana. Matkailuyrityksen tulee olla näkyvissä digitaalisesti, jotta potentiaaliset asiakkaat löytävät palvelusi. Kun pohdit, ketkä ovat potentiaalisia asiakkaitasi ja mistä kanavista heidät tavoitat, ota yhteyttä meihin. Voimme toimia oppaanasi digimaailmassa, pohtia kanavavalintoja ja vaikkapa syöttää yhdessä tiedot kanssasi eri alustoille, joihin matkailupalvelusi haluat. 

Hyödynnä yhteinen Bomba-brändi yrityksesi näkyvyyden lisäämiseksi

Ylläpidämme Nurmeksen matkailumarkkinointisivua bomba.fi, jonne on koottu alueen matkailupalvelut. Sivustolla on käynyt yli 200 000 käyttäjää ja määrä on koko ajan kasvussa aktiivisen markkinointimme ansiosta. Markkinoimme Bomba-brändillä Nurmesta matkakohteena ja tuomme esiin paikallisten yritysten matkailupalveluita ja -tuotteita jatkuvalla digimarkkinoinnilla kattavasti eri sosiaalisen median kanavissa (Facebook, Instagram) ja matkailijoille heidän tilaamassaan uutiskirjeessä. Tuo omat matkailutuotteesi näkyville Bomba-matkailumarkkinointisivustolle matkailijoita kiinnostavien valokuvien kera, muista pitää tuotetiedot ajan tasalla informoimalla meitä.

Millaisia palveluja voisit tuottaa?

Tarjoamme tukea matkailijoille suunnattujen palvelujen ja tapahtumien ideointiin sekä niiden tuotteistamiseen. Autamme etsimään sopivia yhteistyökumppaneita, joiden kanssa voit verkostoitua tai tehdä palvelupaketteja. Suunnittelun pohjaksi haemme jatkuvasti ajankohtaista toimialatietoa matkailumarkkinoista. Ota yhteyttä, niin jutellaan ja kehitetään matkailutuotteita.

Lue lisää PIKESin palveluista matkailuyrittäjille. Tutustu myös Matkailijat maailmalta 2.0-hankkeen palveluihin.

Ota yhteyttä Katiin tai Siruun!

PIKESin rooli:

  • paikallinen matkailun kehittäjä ja kumppani alueen matkailuyrityksille
  • matkailun markkinoija ja Bomba-brändin alla tapahtuvan yhteismarkkinoinnin koordinoija, Bomba.fi sivujen ja Lakeland Bomba sosiaalisen median kanavien ylläpitäjä
  • matkailuneuvonta sesonkiaikoina

Edistämme omalta osaltamme alueen yhteisisä matkailun tavoitteita

  • matkailutoimialan kasvu
  • kansainvälisen matkailun kasvu
  • vastuullisen matkailun kehittyminen
  • tiedolla johtaminen osana matkailutoimialan kehittämistä

Kati Lipponen

Matkailu­koordinaattori

puh. 050 4066 122

Whatsapp

kv-matkailun asiantuntija Siru Hirvonen

Siru Hirvonen

Matkailun asiantuntija

050 462 1246

Whatsapp

Kaikki artikkelit