Kategoriat
PIKES-uutiset

Fysio-MM Oy

Monialaista ja osaavaa palvelua Nurmeksesta tarjoaa Mika ja Marjo yritystensä kautta niin paikallisille kuluttaja-asiakkaille kuin yritykseltä yrityksille suunnatuin palveluin.

Toiminnan taustaa

Keskeisenä osana toimintaa on Fysio-MM Oy, joka tarjoaa monialaisia palveluja ihmisten hyvinvointiin ja hemmotteluun. Kinesiocenter Kuntoilukeskus on keskittynyt fysioterapia-, hieronta ja kuntosalipalveluiden tuottamiseen, kun taasen Nurmeksen Bomballa sijaitseva Glimmer Bomba keskittyy hyvän olon hoitoihin ja kauneuden hoitoihin sekä rentoutumista ja palautumista edistäviin hoitoihin.

Nurmeksen itäisessä kaupunginosassa sijaitseva Liikekulman toimistohotelli, jonka osa- / henkilöomistajina Mika ja Marjo ovat, tarjoaa työtiloja yrityksille aina yhden henkilön toimistotiloista useamman ihmisen työllistävän toimijan tarpeisiin. Liikekulmassa on tarjolla myös ajanmukaiset neuvottelutilat (6–12 henkilölle) eri yritysten käyttöön.

Yritys on erikoistunut myös fysioterapiaan ja erilaisiin kuuma- ja kylmähoitoihin. Fysio-MM yrityksenä tarjoaa monialaista osaamista Nurmeksen alueella.

Kuinka tarjonta näkyy alueen muille yrityksille ja alueen asukkaille

Kysymykseen miten nurmeslaiset yritykset ja yrittäjät ovat löytäneet kuntosali ja hoidollisen puolen sekä toimistohotellin tarjonnan Mika toteaa, että aiemmin yrityksille on ollut käytössä yrityssopimukset ja oma hinnastokin, mutta nykyään liikuntasetelien ja ePassin yleistymisen myötä yrityssopimuksista on luovuttu ja yritysten henkilöstölle ePassin käyttö on yrityksille edullinen ja henkilöstölle suo vapauden eri vaihtoehtojen käyttöön. Mika ja Marjo osallistuu omalla toiminnallaan myös alueen ikääntyvän väestön kunnon ja hyvinvoinnin ylläpitoon tarjoamalla edullisia ratkaisuja ikäihmisten kuntosalikäynteihin ja Mikaa lainatakseni, ”osallistumme talkoisiin ja motivoimme ihmisiä liikkumaan ja pitämään itsestään huolta.”

Toimistohotellin palvelut niin liiketilojen kuin kokous- ja neuvottelutilojen suhteen ovat hyvin käytössä. Toimistohotellissa on muutama tila vielä vapaana ja muutama vuokralainen sopisi vielä lisääkin. Tiloja käyttää myös esimerkiksi lomiaan Nurmeksessa viettävät henkilöt vuokraamalla pikkutoimistoa käyttöönsä. Muutamiksi tunneiksi tarvittavien kokoustilojen käyttö on lisääntynyt ja kokoustilat on löydetty.

Kokemukset palvelutarjonnasta

Mika ja Marjo ovat osallistuneet myös aktiivisesti koulutustarjontaan, jota yrityskenttään on tarjottu ESR rahoitteisen hankkeen tukemana. Tarjonta on liittynyt sekä talousvalmennukseen että myyntiin ja markkinoinnin tukemiseen ja myyntikoulutukseen. Mikan sanoin tarjonta on tuonut uusia ideoita ja uskon vahvistusta, jotain tarttuu aina matkaan omia toimintoja edelleen kehitettäessä; Asioita, johon kiinnittää huomiota. Erityisesti tarjotusta markkinointikoulutuksesta saatuja oppeja on tarkoitus hyödyntää sosiaalisen median markkinoinnissa ja kotisivupalvelujen uudistamisessa.

Mikalle esitettyyn kysymykseen millaisia palveluja PIKES voisi tuottaa heille, Mika toteaa, että tarjotut koulutuspalvelut ovat olleet heille hyviä sekä tuki julkisiin rahoitustukiin liittyvien hankkeiden valmisteluissa. Tarkennetussa tiedustelussa koulutus- / valmennustapoihin liittyen, Mika toteaa, että riippuu hieman tilanteesta; yritysryhmätilaisuudet ovat tarjonneet eri yrittäjien väliseen ajatusten vaihtoon mahdollisuuden ja yrityskohtaiset tilaisuudet mahdollistavat omien luottamuksellisten asioiden läpikäymisen. Mikaa lainatakseni heidän osallistuessa tarjottuun koulutukseen, että ”tämä meni tosi kivasti, ja että oli mukava kuulla miten muutkin ovat ajatelleet ja vaihtaa ajatuksia, siihen sai vuorovaikutusta. Ala kuin ala toimii samojen ongelmien kanssa.”

Jutun kirjoitti yritysasiantuntija Hannu Räsänen

PS. Jutun kirjoittajana haluan tuoda vielä esille PIKES toteuttaman ”Löydä läheltä!” paikalliskampanjan, jossa mukana olevat yritykset voivat viestiä paikallisille kuluttajille ja yrityksille omasta palvelutarjonnastaan. Nurmeksesta löytyy paljon erilaista tarjontaa, joten erikoisempiakaan tuotteita tai palveluja ei tarvitse lähteä alueen ulkopuolelta hakemaan.

Fysio-MM Oy tarjoaa hyvinvointipalveluja niin liikunnallisiin kuin hoidollisiinkin tarpeisiin.

Pääkuvassa: Marjo ja Mika Mustonen. Yrittäjällekin voi sattua. Onneksi apu on lähellä!