Kategoriat
PIKES-uutiset

Mainostoimisto Oni Print

Sebastian Mustonen on perustanut Mainostoimisto Oni Printin Nurmekseen. Sebastian on aiemmin toiminut freelancer kuvittajana sivutoimisesti. Oni Print sijaitsee Kauppatori 3:ssa, Terveyskulman tiloissa.

Yrityksen keskeinen palvelu on mainosteippausten suunnittelu, valmistus ja asennus. Mainosteippauksiin hankittiin 1600 mm leveälle tarralle tarratulostin ja leikkuri. Tulostimella voi tulostaa mm. tapetteja, kangasjulisteita, autoteippejä, valokylttejä ja julisteita. Yritys tekee myös nimikylttejä, tarroja ym. markkinointiin liittyviä tarvikkeita, joissa tarvitaan ilmeen terävöittämiseksi uniikkia grafiikkaa.

Yrityksen nimi tulee Sebastianin kiinnostuksesta japanilaiseen kulttuuriin. Onit-hahmot, demonit, esiintyvät perinteisesti japanilaisissa kertomuksissa, taiteessa ja festivaaleilla. Ne ovat mm. voimaannuttavia hahmoja.

Sebastian on käynyt yrityksen perustamisvaiheessa PIKES:n asiantuntijan kanssa useita palavereita, joissa on käyty yrityksen perustamiseen liittyviä asioita läpi, kuten liiketoiminta- ja taloussuunnitelmaa, yhtiömuotoa ja rahoitusta koskevia asioita. Juha Halonen on toiminut Sebastianin mentorina toiminnan käynnistämisvaiheessa.

Jutun kirjoitti ja Sebastian Mustosen yrittäjyyden polkua tasoitti yhteyspäällikkö Aki Nevalainen.

Aki Nevalainen

Yhteypäällikkö

puh. 0400 905829

Whatsapp