Kategoriat
PIKES-uutiset Yleinen Yritysneuvontapalvelut

Ilahdu, osallistu ja löydä läheltä!

Nurmeksessa on käynnissä Löydä läheltä -kampanja, jonka tavoitteena on saada niin paikalliset kuluttajat kuin alueella vierailevat matkailijat käyttämään alueen palvelutarjontaa sekä ostosmahdollisuuksia. Nurmeksessa on tarjolla niin kuluttajille kuin yrityksillekin palveluja ja kauppoja ilman, että tarvitsee lähteä edemmäksi ostosten tekoon. Yhdessä voimme säilyttää alueen toimeliaisuuden ja palvelut.

Nurmeksen runsas palvelutarjonta

Nurmeksesta löytyy kaiken kaikkiaan kuusi (6) tehtaanmyymälää sekä useiden palvelu- ja kaupanalan yritysten omia verkkokauppoja, varausmahdollisuuksia palvelujen hyödyntämiseen sekä kivijalkamyymälöitä, joista palvelut ja tuotteet ovat saatavissa asiantuntevien yrittäjien ja heidän henkilöstönsä osaavien neuvojen turvin.

Nurmeksen alueen palvelut ja kaupan alan yritykset löytyvät helposti kampanjan alustaksi suunnitellun Löydä läheltä! -sivuston kautta. Samasta osoitteesta löytyvät kätevästi linkit PIKESin toteuttamaan Nurmeksen alueen palveluhakemistoon ja Nurmeksen ja Valtimon yrittäjät ry:n toteuttamaan 360-palvelukarttaan sekä tehtaanmyymälöiden, erikoisliikkeiden ja verkkokauppojen Nurmes -sivulle. Tutustu alueen palveluihin!

Yhteistyössä on voimaa ja näkyvyyttä

Yhteistyössä PIKESin kanssa Löydä läheltä -kampanjaa ovat toteuttamassa Nurmeksen kaupunki, Nurmeksen ja Valtimon yrittäjät ry sekä Ylä-Karjala-media.

Joulun alla käytimme markkinointikanavana Radio REXiä, jonka kautta tavoittelimme paikallisia kuluttajia löytämään alueellista tarjontaa. Samoihin aikoihin Nurmeksen kaupungin kanssa järjestettiin leikkimielinen kilpailu, jossa pyydettiin ihmisiä kertomaan; Mitä paikallisia tuotteita tai palveluja he ovat löytäneet. Vastauksia saatiin 130 kuluttajalta. Vastaajien keskuudesta arvottiin kolme henkilöä, jotka saivat palkintona alueen palvelutuottajien tuotteita. Jatkamme yhteisiä somekampanjoita ja kilpailuja myös tänä vuonna.

Ystävän päivän tienoilla Ylä-Karjala-lehden Talviteema numerossa 17.2.2022 julkaisimme ilmoituksen, johon Nurmeksen ja Valtimon yrittäjät ry suunnittelivat seuraavan alueen kuluttajille ja matkailijoille suunnatun leikkimielisen kilpailun. Kilpailuun pääsee vielä mukaan myös tämän QR-koodin kautta:

Qr-koodi-löydä-läheltä-sivulle

Jatkotoimenpiteet, tule mukaan!

Löydä läheltä -kampanjaa on tarkoitus tuodaan esille katukuvassa yritysten kautta sekä sosiaalisessa mediassa. Paikallisten yritysten näkyvyyden parantamiseksi eri kanavissa suunnitellaan kampanjassa erilaisia työkaluja ja suunnitelmissa on toimenpiteitä, joilla sekä paikallisten että matkailijoiden kiinnostus alueen tarjontaan saataisiin herätettyä. Tärkeässä roolissa kampanjan näkyvyyttä ajatellen ovat alueen yritykset ja yrittäjien tahtotila, jotta Löydä läheltä-kampanja näkyy katukuvassa sekä somessa. Näin Nurmeksen upeat yritykset pysyvät esillä eri kanavissa ja näkyvyys vaikuttaa myös ovipumpun käyntiin.

Löydä läheltä -kampanja vetää yritysasiantuntija Hannu Räsänen. Haluaisitko lisätietoja Löydä läheltä -kampanjasta? Ota yhteyttä Hannuun!

Hannu Räsänen

Yritys­asiantuntija

puh. 050 3455 384

Whatsapp

Kaikki artikkelit