Kategoriat
Maaseutuparlamentti PIKES-uutiset

Maaseutuparlamentti 2024

Palaa edelliselle sivulle

Maaseutuparlamentti 2024 – Yhdessä kohti elinvoimaista maaseutua! 

Valmistaudu vuoden suurimpaan maaseututapahtumaan! Maaseutuparlamentti on valinnut kumppanit vuoden 2024 tapahtumaan, joka järjestetään PielisAreenalla, Hyvärilässä. Tämä merkittävä tilaisuus tuo yhteen 57 kumppania ympäri Suomen luomaan innovatiivisia työpajoja ja inspiroivia tietoiskuja.  

Mitä, missä ja milloin? 

Paikka: PielisAreena, Hyvärilän nuoriso- ja matkailukeskus  

Ajankohta: 26.-28.9.2024 

Ohjelma on viimeistelty ja julkaistaan pian. Pysy kuulolla, sillä osallistujien ilmoittautuminen avautuu kesäkuun ensimmäisellä viikolla! Varmista paikkasi ja ilmoittaudu ajoissa verkkosivuillamme www.maaseutuparlamentti.fi. Samalla voit ilmoittautua tapahtuman ruokailuihin ja opintoretkiin. Ilmoittautuminen on avoinna syyskuun puoliväliin saakka. Ja mikä parasta, tapahtumaan on vapaa pääsy! 

Yrittäjä, tule Karjalaiselle kaupparaitille tai ulkomyyntipisteisiin 

Pielisareenan piha-alueella kohoaa Karjalaisen kaupparaitin myyntiteltta ja ulkomyyntipisteet.

Myyntipaikkojen varaukset avautuvat kesäkuussa yhtä aikaa tapahtuman ilmoittautumisen kanssa osoitteessa www.pikes.fi. Myyntipaikka on maksullinen ja sisältää sähkön ja yövartioinnin tapahtuman ajan. 

Tule mukaan tekemään tapahtumaa! 

Etsimme innokkaita talkoolaisia auttamaan tapahtuman järjestelyissä. Jos yhdistyksesi tai seurasi on kiinnostunut osallistumaan, ota yhteyttä paikalliseen tapahtumakoordinaattoriin, Virpi Siivolaan, p. +358 50 475 6658. 

Tapahtuman liikennejärjestelyt on suunniteltu sujuviksi, ja etäparkkipaikat takaavat sujuvan liikenteen perjantaina ja lauantaina. Hyvärilään saapuvia pyydämme seuraamaan myöhemmin julkaistavia saapumisohjeita ja hyödyntämään yhteiskuljetuksia. 

Liity mukaan ja koe maaseudun elinvoima ja yhteisöllisyys Maaseutuparlamentissa 2024! Tämä on tilaisuus, jota et halua jättää väliin! 

Media- ja tapahtuma-alan koulutuksessa tutustuttiin uuteen ChatGPT 4.0o tekoälyversioon, sitä on käytetty myös tämän Maaseutuparlamentin uutisen laadinnassa.

Tulgua Terveh! Maaseutuparlamentti Nurmeksessa 26.-28.9.2024 banner-kuva

Virpi Siivola

Tapahtumakoordinaattori

virpi.siivola@pikes.fi

puh. 050475 6658

Whatsapp

Kaikki artikkelit